سفارش تبلیغ
صبا ویژن
اندرزها، صیقل جانها و جلای دل هایند . [امام علی علیه السلام]

 

السلام علیک یا سید السادات الاعاظم ،یا احمد ابن موسی الاکاظم(ع)

السلام علیک یا سید السادات الاعاظم ،یا احمد ابن موسی الاکاظم(ع)

بعد از سفر پر خیر وبرکت امام خامنه ای به حرم سوم اهل بیت شهر مقدس شیراز ،ششم  ذیقعده هر سال رو که در دهه کرامت و ما بین دو میلاد نورانی حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع) قرار میگیرد، بعنوان روز بزرگداشت شخصیت حضرت سید میر احمد ابن موسی (ع) – شاهچراغ – نامگذاری کردند و هر سال به همین مناسبت مراسم های مختلفی در سطح شهرمقدس شیراز و استان شهید پرور فارس برگزار می شود.در این پست مختصری از زندگی نامه ،فضائل و مناقب حضرت احمد ابن موسی (ع) رو خدمت شما بصورت مختصر ارائه میکنم و فردا در جوار حرم مطهرش دعا گوی همه شما بزرگواران خواهم بود.

فضایل و شخصیت حضرت احمد بن موسی(ع)

 حضرت سید امیر احمد علیه السلام ملقب به شاهچراغ(ع) و سید السادات الاعاظم فرزند بزرگوار امام موسی بن جعفر(ع) و برادر امام علی بن موسی الرضا(ع) است. در میان فرزندان حضرت موسی الکاظم احمد به کرم و جلالت و شجاعت و عبادت از همه امتیاز داشت .شیخ مفید رحمت الله علیه در کتاب خود به نام "ارشاد" می نویسد: «حضرت احمد بن موسی (ع) جلیل القدر، کریم و پرهیزکار بود و حضرت موسی بن جعفر(ع) او را  دوست و مقدم می داشت و مزرعه خود که معروف به "یسیره" بود به او بخشید. می گویند حضرت احمد بن موسی(ع) هزار بنده خرید و همگی را آزاد کرد.

بصیرت بی نقص و ولایت پذیری مطلق

علامه مجلسی در کتاب بحار الانوار جلد1، با توجه عظمت مقام و شخصیت ممتاز حضرت احمد بن موسی(ع) می نویسد:« پس از اشاعه خبر شهادت امام موسی بن جعفر (ع) مردم به خاطر جلالت و وفور عبادت، نشر شریعت و کرامات حضرت احمد بن موسی (ع) برای بیعت با او به عنوان امام هشتم اجتماع کردند، حضرت احمد بن موسی به منبر رفته و خطبه ای در کمال فصاحت و بلاغت بیان فرمودند سپس اظهار داشت:" پس از پدرم، برادرم رضا امام هشتم شیعیان و خلیفه به حق و ولی خداست و اطاعت او از جانب خدا و رسولش به من و شما واجب است پس از آن حضرت احمد بن موسی(ع) از فضایل و کمالات برادرش امام رضا (ع) سخن گفت، آنگاه شیعیان در حالیکه حضرت احمد بن موسی(ع) پیشاپیش آنها حرکت می کرد خدمت حضرت ثامن الائمه علیه السلام رسیدند و با آن حضرت بیعت کردند. امام رضا علیه السلام در حق برادرش احمد دعا نمودند و اظها رداشتند:" همچنان که حق را پنهان نداشته و ضایع نکردی خداوند در دنیا و آخرت تو را ضایع نگرداند."

شیراز از برکتش دارالعلم و دارالامان است و از وجود تابناکش طناز و بر فلک سرافراز است.
شخصیت والای این امیر بزرگوار در احادیث معتبر شیعیان چون خورشیدی فروزان جلوه گر است و انوار قدسی وجود مبارکش چون آفتاب، تابان است جایگاه منورش مظهر عشق و ایمان و شهادت است.
شیعیان و محبان اهل بیت رسالت پس از حضور با برکت امام هشتم علیه السلام در خراسان برای زیارت چهره تابناک امامت و ولایت از نقاط مختلف، به سوی ایران حرکت می کنند.حضرت احمد بن موسی (ع) نیز در همین سنوات (198-203 ه.ق) با جناب سید امیر محمد عابد و سید علاءالدین حسین(برادران ایشان) و جمع کثیری از برادرزادگان و محبان اهل بیت، به قصد زیارت حضرت رضا(ع) از مدینه حرکت می نمایند تا از طریق شیراز به طوس عزیمت کنند. در بین راه نیز عده کثیری از شیعیان به آنان ملحق می شوند. خبر حرکت چنین قافله بزرگی مأمون خلیفه عباسی را به وحشت انداخت. لذا امریه ای صادر نمود تا تمام حکام  بلاد مانع حرکت قافله بنی هاشم شوند.   

ورود به سرزمین فارس و شهادت:

 چون کاروان اهل بــــیت عصمت و طـهــارت و شیعیانشان به سرزمین فــــــارس می رسنـــد، مــــأموران خبـــــر ورود آن حـــــــــــضرت را بــــه « قتلغ» حاکم فارس می رسانند.

قتلغ که از دست نشاندگان مأمون عباسی بود لشکــری انبوه و کارآزموده را تجـهیز نمود و در هشت فرسنگی شـــیراز و در محــــلی به نام « خانه زنیان» راه را بر آن  کاروان بست. حضرت سید امیر احمد(ع) چون گروه کفار را که برای کار زار صف آرایی کرده مشاهده نمودند به همراهان خویش فرمودند:« این قوم ظالم به قصد ریختن خون فرزندان علی(ع) آمده اند، هرکس میل بازگشت به مدینه را داشته باشد و یا راه گریز از این مهلکه بداند، مختار است.» برادران، برادرزادگان و یاران که حضرت را در جهاد مصمم دیدند وفاداری خود را نسبت به ایشان ابراز داشتند.

بر اساس آنچه مورخان نوشته اند جنگ در چند نوبت در گرفت که بر اثر رشادت و شجاعت بی مانند سید احمد بن موسی(ع) و تهور یارانشان هر بار لشکر اشرار شکست خورده و عقب نشینی می کردند و جمــــعی از امامزادگان و شیعـــیان آن حضرت مجروح یا شهید می گشتند. ســپاهیان قتلغ که یـــارای مقـــاومت در خود ندیـــدند به مکر و خدعه پنـــاه آورده و شایـــعه وفات حــــضرت علی بن موسی الرضا(ع) را در میان یاران حضرت پراکندند و عده کمی را به مقابله فرستاده و افراد بسیار و کارآزموده را در پناهگاه های شهر پنهان و آماده نبرد ساختند. شیعیان که از خبر شهادت  امام رضا(ع) دلشکسته بودند بی مهابا بر مزدوران قتلغ حمله بردند و آنان را تار و مار ساختند و با تصور پیروزی وارد شهر شدند. اماستمگران که از قبل آماده  و در کمین بودند بر آنان تاختند و هرکدام را به وضعی به شهادت رساندند. حضرت احــــمد بن موسی(ع) با آن که ضربتـــی بر فرق مـــــبارکش خورده بود و زخم های کاری بر بدن داشتند همچنان با شــــجاعت مـــــی جنگیدند و از دشمن می کشتند تا به این مکان که اکنون تربت مقدس آن بزرگوار است رسیدند و از شدت جراحات به درجه رفیع شهادت نایل گردیدند.

جسد مطهر حضرت بعد از شهادت برای حفظ از تطاول دشمن به مشیت الهی از نظرها غایب گردید و بر مدفن آن حضرت کسی واقف نبود تا زمان سلطنت عضدالدوله دیلمی، که اهل ایمان مکرراً از حوالی محل شهادت مشاهده نور می نمودند به اطلاع حاکم شهر رساندند که چراغی در نهایت روشنایی در بالای تلی از خاک می درخشد و تا طلوع صبح نورافشانی می کند.

 او پــــــس از مشورت با علما و مشایـــخ زمان دستور داد محـــــل مــــزبور را شکافتنـــد تا بر لوحی از سنگ یشــــم رسیدنــد که بر آن نوشته بود« السید امیر احمد بن موسی الکاظم».
چون سنگ را برداشتند سردابی عمیق آشکار گشت، مشهور است که شیخ ابوعبدالله محمدبن خفیف معروف به شیخ کبیر که در تقوی و پرهیزگاری سرآمد عصر خود بود به سرداب مشرف شد. جسد مطهر آن حضرت صحیح و سالم و بدون تغییر و تبدیل در حالی که نوری بس شگفت از آن ساطع بود مشاهده نمودند و انگشتری در دست راست حضرتش یافتند که بر نگین آن منقوش بود« العزه لله احمد بن موسی». سپس عضدالدوله دستور داد تا بنایی شایسته بر مرقد مبارکش مرتب سازند.

                                                             یا شاهچراغ (ع)

مَن اَحَبّکُم فَقَد اَحَبَّ الله وَ مَنِ اعتصَمَ بِکُم فَقَد اِعتَصَمَ بِالله 

آستان مبارک امامزادگان همواره کانون تجلی انوار و برکات الهی بوده و مرقد پاک و مطهرشان معدن فیض و کرامت است. امامزادگان مقربان درگاه الهی اند و زائران برای نزدیکی به خداوند متعال و برآورده شدن حاجات به بارگاه ملکوتی شان متوسل می شوند. حضرت احمد بن موسی – شاهچراغ – علیه السلام فرزند بزرگ حضرت امام موسی بن جعفر علیه السلام و برادر بزرگوار حضرت امام رضا علیه السلام و عموی حضرت جواد علیه السلام ، صاحب معجزات فراوانند . برکات این شهید بزرگوار و سید السادات الاعاظم چون خورشیدی فروزان روشنگر دل های عاشقان و کرامات روشن تر از آفتابش گرمابخش جسم و جان نیازمندان است.

آنجاکه دل می شکند و نا امید و درمانده از همه جا با چشمانی گریان ودلی محزون به درگاه او متوسل می گردد ، آقا و سرور خویش  حضرت شاهچراغ را وسیلت می سازد، سراپای وجودش لبریز از نیاز می شود ودر طواف ضریح مطهرش پژواک استغاثه های خویش را در این فضای عطرآگین می شنود و چهره ملکوتی یار را بی پرده در تجلی آینه ها می نگرد، اشک شوق در چشمانش موج می زند و دل فریاد بر می آورد:

« السلام علیک یا سید السادات الاعاظم احمد بن موسی الکاظم »

مطالب مرتبط    چرا شاهچراغ

کتابنامه حضرت شاهچراغ(ع)



 
نوشته شده توسط : سبحان |  پنج شنبه 89 مهر 22  ساعت 5:33 عصر 

یا انیس النفوس سلام علیک ،سلام علیکپای درس امام رئوف 3

برترین مردم کیستند و چه نشانه هایی دارند؟

از امام رضا(ع) درباره بهترین بندگان خدا پرسیده شد که آنان کیستند؟
امام علیه السلام فرمودند:کسانی که؛
اذا احسنوا استبشروا؛ چون نیکی کنند شاد شوند.
و اذا اساءوا استغفروا؛ وچون بدی کنند آمرزش خواهند.
و اذا اعطوا شکروا؛اگر چیزی به آنان داده شود، سپاس دارند.
و اذا ابتلوا صبروا؛چون گرفتار شوند صبر پیشه کنند.
و اذا غضبوا عفوا؛چون خشمگین شوند گذشت کنند(و مانع خشم خود شوند)

تجارب الامم –ابوعلی مسکویه رازی

 

 



 
نوشته شده توسط : سبحان |  دوشنبه 89 مهر 19  ساعت 3:5 عصر 

قم سالهاست با نفسش زنده مانده استیا فاطمه اشفعی لنا فی الجنه

حضرت رضا ـ علیه السّلام ـ فرمودند: «من زار المعصومة بقم کمن زارنی»

 کسی که حضرت معصومه(س) را در قم زیارت بکند مانند آن است که مرا زیارت کرده است.

امام صادق ـ علیه السّلام ـ در حدیثی دیگر پیش از اینکه این فرزند گرانقدر(حضرت فاطمه معصومه-س-) متولد شود از فضیلت زیارت ومدفن او سخن میگوید و شیعیان را به اهمیت آن توجه میدهد و میفرماید «شهر قم، حرم ما است و در آن زنی از فرزندان من مدفون میشود به نام فاطمه، هر کس او را زیارت کند بهشت برای او ثابت میشود...»

همه این بیانات حاکی از شأن و عظمت و فضیلت این بانوی مکرم اسلام میباشد. بیشک این فضایل و خصوصیات اخلاقی این بانوی بزرگ است که او را دارای چنین مقام و منزلتی نموده است چون امام موسی کاظم ـ علیه السّلام ـ دارای 37 فرزند بود که در میان آنها این بانوی مکرم است که مثل ستارهای درخشان میدرخشد و در میان فرزندان امام کاظم ـ علیه السّلام ـ بعد از امام رضا ـ علیه السّلام ـ هیچ کدام هم سنگ او نمیباشد.

خوشبخت قوم طایفه، ما مردم قمیم
جاروکشان خواهر خورشید هشتمیم
اعجاز این ضریح که همواره بی حد است
چیزی شبیه پنجره فولاد مشهد است
من روی حرف های خود اصرار میکنم
در مثنوی و در غزل اقرار میکنم
ما در کنار دختر موسی نشسته ایم
عمریست محو او به تماشا نشسته ایم
اینجا کویر داغ و نمک زار شور نیست
ما روبروی پهنه ی دریا نشسته ایم
قم سالهاست با نفسش زنده مانده است
باور کنید پیش مسیحا نشسته ایم
بوی مدینه می وزد از شهر ما،بیا
ما در جوار حضرت زهرا نشسته ایم

میلاد سراسر نور و پر خیر وبرکت کریمه اهل بیت،شفیعه روز جزا ، حضرت فاطمه معصومه(س) و آغاز دهه کرامت بر همه شما دوستان مبارک باد.



 
نوشته شده توسط : سبحان |  شنبه 89 مهر 17  ساعت 3:32 عصر 

پیدا کردن روایات زیبا از امام صادق(ع) چندان سخت نیست کافیه اولین کتاب معرفتی و دینی رو که دم دست دارید ورق بزنید،تا چندین حدیث و روایت زیبا از امام ششم(ع) پیدا کنید،در روایتی از امام محمد باقر (ع) دیدم که ایشان خطاب به فرزندشان امام صادق (ع) می فرمایند:«ای پسرم ،درجات و مراتب شیعیان را از اندازه روایات و میزان معرفت آنها بشناس.جرا که معرفت همان فهم و شناخت روایات است و از طریق همین فهم روایات مومن تا بالاترین درجه ایمان بالا می رود.»همانطور که مشاهده می کنید حضرت معیار درجه ایمان شخص رو شناخت روایات معرفی میکنند و اگر کسی در معارف دینی کاری به روایات نداشته باشد و معرفت خود را از منابع غیر حدیثی اخذ کند ، نباید انتظار صحت معرفت خود را داشته باشد،بنابراین ضمن تسلیت ایام شهادت صادق آل محمد(ع) حقیقت ایمان و حقیقت کفر رو از کلام امام صادق(ع) می آموزیم.

حقیقت ایمان

از امام صادق (ع) سوال شد:ای دانشمند،به من بفرمایید که کدام عمل نزد خدا با فضیلت تر است؟ فرمود:«مالا یقبل الله الا به»:آنچه خداوند بدون آن هیچ چیز را نمی پذیرد.

سوال شد:آن چیست؟فرمود «الایمان بالله الذی لا اله الا هو اعلی الاعمال درجه و اشرفها منزله و اسنا ها حظا.» ایمان به الله که جز او معبودی نیست،بالاترین و شریفترین مقام و بیشترین بهره را از اعمال دارد.

سوال شد:آیا درباره ایمان توضیح نمی دهید که آیا ایمان مجموع قول و عمل است یا آنکه قول بدون عمل است؟فرمود:«الایمان عمل کله و القول بعض ذلک العمل»ایمان همه اش عمل است و قول هم یکی از اعمال است.

امام صادق علیه السلام در جای دیگری  می فرمایند:ایمان عبارت است از اقرار زبانی و اعتقاد قلبی و عمل به جوارح....گاهی بنده مسلمان است قبل از اینکه مومن باشد.ولی تا مسلمان نباشد مومن نخواهد بود.پس اسلام قبل از ایمان است و شرط ایمان می باشد.

اصول کافی ،کتاب الایمان و الکفر.

حقیقت کفر

امام صادق علیه الاسلام می فرمایند:

معنی الکفر کل معصیه عصی الله بها بجهه الجحد والانکار و الاستخفاف والتهاون فی کل ما دق و جل.

منظور از کفر هر معصیت است که از روی جهد و انکار و سبک شمردن و خوار انگاشتن در هر مورد کوچک یا بزرگی انجام شود.

اصول کافی ،کتاب الایمان و الکفر.

در همین مورد امیر المومنین علی علیه الاسلام می فرمایند:آنچه در آیینه عمل مومن دیده می شود،تسلیم و یقین است و آنچه در مرآت عمل کافر مشاهده می شود،انکار و سرکشی اوست.چهره خارجی عمل ملاک نیست،روح آن اهمیت دارد که آیا منطبق بر روح بندگی وتسلیم خدا هست یا نه؛اگر بود ایمان و اگر نبود کفر است.



 
نوشته شده توسط : سبحان |  دوشنبه 89 مهر 12  ساعت 8:25 صبح 
السلام علیک ایها العبد الصالح

از خدا بترسید؛ از عواقب امور بپرهیزید؛ از خواب غفلت بیدار شوید! دوراندیش باشید؛ عواقب امور را بسنجید؛ عقبه‏هاى خطرناکى که دارید به یادآورید، از فشار قبر، عالم برزخ، مشکلات و شدایدى که به دنبال آن است غفلت نکنید! جهنم با اعمال و کردار زشت انسان روشن مى‏گردد.

اگر بشر با اعمال و کردار خویش آتش نیفروزد، جهنم خاموش است. باطن این طبیعت جهنم است؛ اقبال به طبیعت اقبال به جهنم است.

آنچه در عالم آخرت واقع مى‏شود چیزى است که در این دنیا تهیه گردیده است.

پیش از آنکه فرصت از دست برود چاره بیندیشید! شما جوانان رو به پیرى و ما پیران رو به مرگ پیش مى‏رویم.

هر نفسى که مى‏کشید، هر قدمى که برمى‏دارید، و هر لحظه‏اى که از عمر شما مى‏گذرد، اصلاح مشکلتر گردیده، ممکن است ظلمت و تباهى بیشتر شود.

تا نیرو و اراده جوانى دارید مى‏توانید هواهاى نفسانى، مشتهیات دنیایى و خواسته‏هاى حیوانى را از خود دور سازید.

قلب جوان لطیف و ملکوتى است و انگیزه‏هاى فساد در آن ضعیف مى‏باشد؛ لیکن هر چه سن بالا رود ریشه گناه در قلب قویتر و محکمتر مى‏گردد تا جایى که کندن آن از دل ممکن نیست.

توبه با لفظ اتوب إلى اللّه تحقق نمى‏یابد؛ بلکه ندامت و عزم بر ترک لازم است.

با خلق خدا حسن سلوک داشته، نیکو معاشرت کنید و با نظر عطوفت و مهربانى به آنان بنگرید.

با بندگان خوب و صالح خدا نیکى کنید.

کسى که دیگر مسلمانان از دست و زبان و چشم او در امان نباشند، در حقیقت مسلمان نیست.

اهانت به بنده خدا اهانت به خداست.

فرازهای برگزیده کتاب جهاد اکبر،حضرت امام خمینی(ره)،صفحه 68



 
نوشته شده توسط : سبحان |  چهارشنبه 89 مهر 7  ساعت 3:7 عصر 
صاحب حرم  دعا کن ، من در حرم  بمیرم 

پای درس امام رئوف 2

 چگونه می توان به ایمان واقعی دست یافت و حقیقت آن را درک کرد؟
سخن معروفی از امام رضا (علیه السلام) نقل شده است که حضرت می فرماید:
انسان حقیقت ایمان را به کمال نیابد مگر اینکه در او سه خصلت باشد:
التفقه فی الدین؛   درست فهمی دین.
وحسن التقدیر فی المعیشه؛ و برنامه ریزی برای تامین زندگی.
والصبرعلی الرزایا؛ وشکیبایی بر بلاها.
تاریخ گزیده،حمدالله مستوفی قزوینی.

صحن تو،آسمان تو،گنبد طلای تو
حتی مجال کرب و بلای مرا گرفت



 
نوشته شده توسط : سبحان |  دوشنبه 89 مهر 5  ساعت 8:27 صبح 

سعید مطلق کیست؟

«سعید مطلق » کسیست که اصلاح جمیع صفات و افعال خود را بر وجهی نموده باشد که ثابت و پایدار بوده باشد از تغییر احوال ، در آنها خللی راه نیابد و از تبدّل ازمان متغیّر نشود و از شعله های مصائب و بلایا برقی به خرمن صبرش نرسد و از سیلاب محنت ها و «رزایا» رخنه در بنیان شکرگزاریش نشود، و خار و خس شبهات را به دامن اعتقادش دسترس نباشد؛بدکردن مردمان با او ، وی را از احسان و نیکوکاری باز ندارد و دشمنی نمودن دیگران با او در دوستی اش خلل نرساند.

و بالجمله،در پایداری و ثبوت اخلاق،قوّت نفس،بزرگی ذات و حسن صفات،به مرتبه یی رسد که اگر آنچه به ایّوب پیغمبر رسید، به او رسد، تغیّر در احوالش حاصل نگردد؛ و اگر بلاهای «برناس» حکیم بر او نازل شود، تبدّل در اعمالش نشود.بلکه کسی که گوی سعادت در ربود و او را سعادت واقعی نصیب گردید، چون فی الحقیقه داخل خیل مجرّدات می شود،از عالم جسمانیّات بالاتر می رود و دست تصرّف افلاک به دامن او نرسد و گرد تاثیرات ثوابت و سیّار بر چهره ی او ننشیند.نه سعد فلک در او تاثیر کند و نه نحسش ، نه قمرش را با او کاری باشد و نه شمسش را.

معراج السعاده ،ملا احمد نراقی باب اول ،فصل دهم صفحه 31

------------------------------------------------------------------------

نوشتار فاخر این پست روح انسان رو جلا می دهد ،امیدوارم که از درس های اخلاق اینچنینی بتوانیم بهتر و بیشتر بهرمند شویم،انشاءالله آخر هفته رو در جوار حرم ملکوتی حضرت فاطمه معصومه(س) خواهم بود و دعاگوی همه دوستان. دعا یادتون نره



 
نوشته شده توسط : سبحان |  چهارشنبه 89 شهریور 31  ساعت 11:43 صبح 

پای درس امام رئوف

از امروز تا روز میلاد امام رضا (ع) تقریبا یک ماه باقی مونده ،با خودم فکر کردم بهتره به جای یک تبریک خشک و خالی در آستانه میلاد، این چند وقتی رو که باقی مونده چند روایت و حدیث ناب ازمحضر امام رضا (ع) ،عالم آل محمد ذکر کنم و با هم به بازخوانی معارف نقل شده از این امام رئوف بپردازیم،انشاءالله که شما بازدید کنندگان محترم هم بپسندید.

روایت اول

امام رضا(ع) چه ویژگی هایی را شایسته انسان مومن می داند؟

مومن ،مومن نیست مگر آنکه در او سه خصلت باشد:

سنتی از پروردگارش،سنتی از پیامبرش(ص) و سنتی از امامش.

فاما السنه من ربه فکتمان السر؛سنت از پروردگارش راز پوشی است،

واما السنه من نبیه فمداراه الناس؛و اما السنه من ولیه فالصبر فی الباساء و الضراء؛

اما سنت پیامبرش مدارا با مردم است و سنت امامش شکیبایی در سختی و تنگ دستی است.

منبع :تاریخ قم،ترجمه حسن بن علی قمی



 
نوشته شده توسط : سبحان |  شنبه 89 شهریور 27  ساعت 12:44 عصر 

و کافران می خواهند تا نور خدا را به گفتار باطل خاموش کنند و البته خدا نور خود را هر چند کافران خوش ندارند کامل و محفوظ خواهد داشت.                                          سوره مبارکه صف آیه 8

مرگ بر آمریکا

 
نوشته شده توسط : سبحان |  دوشنبه 89 شهریور 22  ساعت 3:8 عصر 

رمضان با طعم امام رئوف

با اجازه شما دوستان چند روزی از ماه مبارک رمضان رو با دعوت امام رضا(ع) و خواست خدا مهمان سفره پر خیر و برکت حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) بودم و در لیالی قدر و سایر اوقات طلایی این سفر شریف به یاد همه دوستان بودم.چند باری در شهر مشهد شرایط برای نوشتن مطلب و بروز کردن وبلاگ فراهم شد اما آستان بی بدیل امام هشتم ، مسجد بهشتی گوهرشاد،سقا خانه حضرت ، پنجره فولاد و صحن های دلگشای رضوی وقتی با عطر دل انگیز رمضان ، افتتاح ، جوشن کبیر ، مناجات ابوحمزه ، دعای قرآن ، لحظات افطار و دعای سحر آمیخته میشه توصیف کردنی و نوشتنی نیست بلکه فقط باید در اون فضا بود و از انوار رحمت امام رئوف در ماه خدا لبریز شد، تا بفهمید که امام واسطه فیض در ماه رحمت چه کارکردی دارد.خلاصه جای همتون خالی بود ،البته من تا جایی که دفترچه تلفن موبایلم اجازه میداد بصورت انفرادی برای همه دعا کردم و مطمئن هستم که به برکت امام رضا (ع) اگر خدا مصلحت بداند همه دعا هام اجابت میشه.

 آستان حیرت انگیز امام رضا(ع) کم کم داره به مرکز تجمع شیعیان جهان تبدیل میشه و با حضور در اون فضا میشه با افراد انقلابی و ولایت مدار شهر های دیگه کشور و جهان ارتباط گرفت وزمینه هم افزایی نیرو های حزب اللهی را خارج از چهارچوب تعریف شده سیستمی فراهم کرد.نمی تونم خوشحالی خودم رو از دیدار مجدد با عباس گودرزی ، مهدی فارسی ، کریم ترابی ، مجتبی سالمی ، حسین جعفری ، شیخ موسی صفایی ، حاج آقا فاطمی ، حاج آقا ماندگاری ، سید ابوالفتح معزی ،جواد شریف زاده و سید حسین صفری پنهان کنم .

در پایان عید سعید فطر رو به همه شما دوستان تبریک عرض می کنم.انشاءالله از این به بعد زودتر بروز میشم.



 
نوشته شده توسط : سبحان |  شنبه 89 شهریور 20  ساعت 11:19 عصر 
<      1   2   3   4   5      >

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ
تقصیر جمعه هاست ...
سخت گیری در حفظ بیت المال
روند رشد اشرافیت و رفاه طلبی
اینجا هیچ چیز متعارف نیست؟!!!
تبرک است ...
هزار نفر از ما بمیرد، هیچ خبرى نمى‏ شود!
سلوک ذیل سیاست
دانلود فیلم شناخت سی امین جشنواره فیلم فجر
از اهل معصیت مى‏ شدید یا اهل عبادت؟
انسان انقلاب اسلامی
[عناوین آرشیوشده]